Avslutningstur i Hemsil 2014

Har vurdert å avslutte bloggen opptil flere ganger siden jeg ikke har hatt så mye å skrive om, men prøver og holde liv i den litt til 🙂

2014 blir et år med lite fiske da tiden har gått med til mange store prosjekter hjemme på huset. Har kun fått tid til 3 turer, men til gjengjeld så har det vært noen fine turer.

Det så ut som at avslutningsturen til Hemsil som har blitt en tradisjon også hang i en tynn tråd, men heldigvis så fikk vi til den. Som foregående år så var vi stort sett samme gjengen som skulle gjøre storeslem i elva. Vi kom frem på fredag og som alltid på denne tiden av året var elva liten og fisket var  vrient. Men vi oppserverte flere fin vak og vi var flinke til å skremme fisken 🙂

Stratergien legges

Stratergien legges.

Det skal ikke stå på fluene.

Det skal ikke stå på fluene.

Lite vann

Lite vann

Etter første dagen uten noe fisk så måtte Kjetil ty til «put and take» dammen på Kiwi´n. Der var han i hverfall sikker på å få fisk.

IMG_2529

Nice 😉

På lørdag var vi klare igjen og motet var på topp. Jørn hadde til og med hatt på seg lykkesixpencen 😉 så nå levde fisken utrygt.

Kjetil og jeg tok turen opp på fjellet for å se om det var noe aktivitet, men her var det bare blikk stille vann.

Speil

Speil

Vi freste ned i elva igjen og etter en kaffe og litt styrkedrikk så var det en fisk som begynte og vake rett utenfor oss.

Kaffetid

Kaffetid

Det var ikke den største i elva, men det spilte ingen rolle for meg som nesten ikke hadde fått fisk i år. Etter noen flyt og fluebytte tok den tilslutt en liiiiiten døgnflueimitasjon.

Ikke den største, men herregud så deilig :)

Ikke den største, men herregud så deilig 🙂

Takk til Kjetil, Lars og Jørn for en knalltur med mye juging, latter og god mat og drikke. Så satser vi på at vi får til igjen dette til neste høst 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: